ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΝΟΜΗΣ


3α ΑΡΓΥΡΕΙΑ 2013, 9-11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Ναυτικού Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Επανομής (CAMERA - EDITING: Giannos Mavrogialouros)

Πρόεδρος: Ράδης Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος: Καϊναδάς Αλέξιος
Γενικός Γραμματέας: Αντωνής Αθανάσιος
Ταμίας: Μπουφίδης Κωνσταντίνος
Έφορος Αθλητισμού: Τσιτσιγιώργης Μίλτος
Υπευθ. Μελών και Δημ. Σχέσεων: Χαλιαμπάλια Θάλεια
Μέλη: Κύρκος Ευάγγελος

Τσακμάκης Ιωάννης

Αγγελίδης Ευάγγελος
Εκ των μελών, ο κ. Τσακμάκης Ι. διορίστηκε Έφορος Υλικού.
--------------------------------------------------------
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011
Μέσα στην πλούσια δραστηριότητα του Ναυτικού Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Επανομής για την χρονιά που έκλεισε, θέλουμε να συνοψίζουμε τα πλέον ξεχωριστά γεγονότα για τα οποία ο Όμιλος έδρεψε τα πλέον κολακευτικά σχόλια στο ευρύτερο Ιστιοπλοϊκό γίγνεσθαι της χώρας:

Δελτίο τύπου
1. «ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΚΤΕΣ 2010»
Ο Όμιλος συμμετείχε με αντιπροσωπεία 23 μελών και 15 αθλητών στην πρωτοβουλία της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης για τον καθαρισμό των ακτών της Επανομής τον Μάιο του 2010.

2. 1Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΥΡΙΑ – Μάιος 2010
Η πρώτη μεγάλη ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του Ομίλου στις εγκαταστάσεις του, με την συμμετοχή αθλητών από πολούς ομίλους στις κατηγορίες
Optimist & Laser. Για τον πολύ μικρό χρόνο ζωής του, ο Όμιλος κατάφερε να διοργανώσει μία από τις πλέον επιτυχημένες Ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις σε Διασυλλογικό επίπεδο.

3. Συμμετοχή της Αγωνιστικής
Optimist και Laser στο Πρόγραμμα όλων των Διασυλλογικών Αγώνων της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

4. Η συμμετοχή της αποστολής του Ομίλου με 4 αθλητές του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Optimist στην Ιτέα για 3η συνεχή χρονιά, όπου πήραμε τα εύσημα για την υποδειγματική παρουσία και πειθαρχία της Ομάδας (Ιούνιος 2010).

5. Η ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή των Αθλητών του Ομίλου Φανής Δέλλιου (10η) και Ιωάννη Δέλλιου (12ος) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Laser 4.7 (Οκτώβριος 2010 με τη συμμετοχή 155 αθλητών) με την οποία ο Όμιλος συγκέντρωσε τα πλέον κολακευτικά σχόλια.

6. Το Αγωνιστικό Καλεντάρι του Ομίλου θα κλείσει με την τελευταία παραδοσιακή Ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της χρονιάς για παιδιά μικρών Ηλικιών, το 16Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2010, που θα διεξαχθεί στο
Porto Carras Resort στις 26 έως 29/12/2010, όπου ο Όμιλος θα συμμετέχει με όλη την Αγωνιστική του Ομάδα.

Εν τω μεταξύ το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου έχει βάλει ως άμεση προτεραιότητα την βελτίωση των εγκαταστάσεών του, προκειμένου να προετοιμάσει τις Δραστηριότητες της νέας χρονιάς, καθώς και τις Ακαδημίες Αρχαρίων Μελών και Αθλητών που θα λειτουργήσουν την άνοιξη.

Το Δ.Σ του Ν.Ο.Θ.Α.Ε. εύχεται στα Μέλη του, στους Αθλητές του και τις οικογένειές τους, καθώς και στον ευρύτερο χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2011.
Με Εκτίμηση, το Δ.Σ. του Ν.Ο.Θ.Α.Ε.