Πως θα έρθετε ΕΠΑΝΟΜΗ

Προσθήκη  εικόνας

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ :

1. Με Αστική Συγκοινωνία

Από Θεσσαλονίκη αναλόγως με τον τόπο κατοικίας σας θα επιβιβαστείτε σε κάποια λεωφορειακή γραμμή (ενδεικτικά Νο 2, 3, 88) με προορισμό τον Α.Σ. ΙΚΕΑ. Στη συνέχεια θα μετεπιβιβαστείτε στην γραμμή Νο 69 με προορισμό την Επανομή. (Επιλέγετε προορισμό προς Παραλία ή προς Πάλιουρα. Και τα δυο περνάνε μέσα από το κέντρο της πόλης).

Επιστροφή προς Θεσσαλονίκη (ΙΚΕΑ) Οποιοδήποτε δρομολόγιο του Νο 69 μπορείτε να το πάρετε από την Επανομή προς ΙΚΕΑ και με μετεπιβίβαση να προωθηθείτε προς Θεσσαλονίκη.

2. Με Αυτοκίνητο

Από Εθνική οδό ή Εγνατία οδό : ακολουθείστε τις πινακίδες για αεροδρόμιο και μετά την είσοδο του αεροδρομίου, αριστερά, οι πινακίδες θα σας οδηγήσουν στην Επανομή

Από Θεσσαλονίκη θα πάρετε το δρόμο για Αεροδρόμιο (ή από την Εθνική Θεσ/νίκης Μουδανίων ή από Καλαμαριά – Φοίνικα). Στη συνέχεια, 2 Km μετά την είσοδο αεροδρομίου, θα στρίψετε αριστερά προς Πλαγιάρι-Επανομή (στον κόμβο Μηδέν). Θα διασχίσετε το Πλαγιάρι και στη συνέχεια (σε 4 Km) θα βγείτε στην Επανομή.

(Στρίψτε δεξιά στην Εγνατίας (1,3 χλμ) - Συνεχίστε προς Νέα Εγνατία (500 μ) - Συνεχίστε προς Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή (5,2 χλμ) - Συνεχίστε προς Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών (13,0 χλμ) - Στρίψτε δεξιά στο ΜΗΔΕΝ για Πλαγιάρι (1,6 χλμ) - Συνεχίστε στην Μιαούλη (5,6 χλμ) - Συνεχίστε προς Βασιλέως Κωνσταντίνου (250 μ) - Συνεχίστε ευθεία για να παραμείνετε στην Βασιλέως Κωνσταντίνου (350 μ) - Στρίψτε αριστερά στην Εικοστής Ογδόης Οκτωβρίου (170 μ) - Στρίψτε δεξιά στην Εικοστής Πέμπτης Μαρτίου (210 μ)

(απόσταση κέντρο Θεσσαλονίκης - Επανομή = 28 χλμ)